Източник: Lamqta.comОвен  През този ден ще Ви се иска да

...
Източник: Lamqta.comОвен  През този ден ще Ви се иска да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Труден ден за две от зодиите днес. Големи проблеми за друга

Източник: Lamqta.com

Овен 
През този ден ще Ви се желае да се занимавате с нещо, което не е кой знае какъв брой значимо, забравяйтки за своята значима цел в връзките с обичания си човек. Разбира се, вървейки по пътя, и да събирате цветя, и да се радвате на хубостта на пейзажите, въпреки всичко би трябвало да стигнете до задачата.  

 
Телец
Съсредоточавайки се върху решаването на финансови въпроси, Телците ще намерят метод доста да подобрят своето състояние. Но парите не са всичко, за което би трябвало да помислите в този момент. Не по-малко внимание заслужават персоналните връзки: в тях се набелязват промени, за които сте длъжни да се подготвите.Заслужава си също да си помислите, какви са Вашите професионални вероятности, защото през днешния ден ще имате действителна опция да ги оцените. Разбирайки какво Ви пречи да извършите кариера, евентуално ще намерите метод да отстраните това досадно затруднение. 

Близнаци
Няма да можете да наречете събитията през този ден забавни. Те ще се развиват предсказуемо и напълно няма да можете да разчитате на изненади. Спокойно можете да се занимавате с настоящите задания и да се стремете да реализирате в живота по-рано направените от Вас проекти. С новите хрумвания нещата стоят по-зле, тъй като просто ги нямате. Възможни са незначителни различия с сътрудниците. Днес ще можете да направиоте положителни покупки, в случай че се вслушате в мнението на своите родственици и другари. Не разчитайте на личната си вътрешен глас! Сега тя чудесно може да Ви подведе. 

Рак
Желанието на вашия сътрудник през този ден ще бъде, да Ви удиви с нещо, което най-вероятно ще се получи. Само че какво ще бъде това учудване - прелестно или не напълно, за в този момент остава незнайно. Всичко ще зависи от съответната обстановка, и Вашето държание в този миг.

Лъв
Днешният ден е подобаващ за работа над огромни планове и решение на комплицирани задания. Придвижвайте се към задачата с дребни крачки, без да проявявате прекалено старание, нито непотребна упоритост. Гъвкавостта и дипломацията ще се окажат доста по-ефективни, в сравнение с ултиматумите и „ военните дейности ”. Бъдете по-търпеливи и в персоналните връзки.. Да, несъмнено, че е мъчно! Вашата половинка напълно не е подарък и по тази причина не е чудно, че понякога Ви се желае да избягате на някъде от нея. Но щом сте дружно, значи това е нужно и на двамата. Сега ще се наложи или да търпите кавги и прищявки, или да ги избягвате. Изборът си остава за Вас.

Дева
Настъпило е време за промени в деловото Ви обграждане, а точно на Вас ще се падне достойнството, да станете техен основател. Редом с Вас има много хора, които желаят да наподобяват Ваши правилни съдружници, само че ще Ви изоставен незабавно, щом схванат, че предстоят или се случват и най-малки компликации. От подобен „ баласт ” си заслужава да се избавите в точния момент, с цел да не изпитвате по-късно разочарования. Личните връзки са Ви къде-къде по-хармонични и откровени. Този ден е извънредно подобаващ за другарство с близки хора, организация и посещаване на развлекателни мероприятия „ за стеснен кръг ”. А за огромна известност през днешния ден няма потребност и да претендирате.

Везни
Ще се окаже, че би трябвало да отложите реализацията на някои проекти, защото събитията ще се подредят по не най-хубавия за Вас метод. Възможни са разногласия с шефовете и различия с сътрудниците, а всичко това по никакъв метод няма да способства за ползотворност на работата. Освен това, ще загубите интерес към по-рано стартирани планове, и ще ги довършвате безусловно на мощ. Личните връзки няма да Ви донесат сърпрайзи, въпреки че тайничко си мечтаете за тях. Не си създавайте илюзии, без да имате каквото и да било съображение. Не постоянно е потребно доста да мечтаете, а да не се замисляте, по какъв начин да реализирате своите фантазии...

Скорпион
Умение да се провежда работата, това не е просто словосъчетаниа, което може да намерите в речниците освен на своя, само че и на другите езици. Това е и ключът към Вашия триумф. Ако не умеете да вършиме това, то в никакъв случай не бихте постигнали това, което умеете в този момент. Това просто е нужно да се отпразнува! Устройте си празник, поръчайте си храна и поглезете себе си както би трябвало.

Стрелец
Доста дълго време сте успявали доста елементарно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките нужни запаси. Хората виждат във Вас задоволително рисков съперник. Само че Вие желаете от живота повече и единствения метод да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с мечтаното. Дори и да не изпадате с възторг от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, отново би трябвало да го извършите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог
Отнасяйте се към Вашия обичан човек, а и към това, което приказва, със здрава доза песимизъм. Иначе рискувате прекомерно да се увлечете в гонене на следващата дъга, и с цялостна степен да се блъснете в сивата бетонна стена. А скептицизмът ще Ви помогне, да я заобиколите на време...

Водолей
Влиянието на отрицателните тенднции ще бъде изключително видимо в областта на персоналните взаимоотношения: събитията през този ден въобще няма да способстват нито за взаимното съгласие с обичания човек, нито даже за обикновено и безконфликтно другарство. Достатъчно сте търпеливи, само че все-пак от време на време губите надзор, а това се случва нормално в миг, когато Вашата „ половинка ” е подготвена да послуша гласа на разсъдъка и да направи отстъпки. В резултат се стига до следващата препирня... в случай че по този начин меко назовем абсурда. От позиция на финсите, денят е сполучлив. Възможни са и парични приходи, скъпи дарове, и многообещаващи оферти. 

Риби
Денят ще донесе много неприятни събития. Вашите неточности и пропуски ще станат известни на всички, и всеобщото разискване няма да Ви кара да чакате. Някои Риби ще съумеят да се отнесат към обстановката с комизъм, само че болшинството преставители на знака съществено прежияват поради ставащото. Най-лошото е, че губите убеденост в себе си, и се отказвате от присъединяване в перспективни планове. После ще съжалявате, че сте пропуснали своя късмет. По отношение на самочувствието, има още какво да се желае. Не забравяйте за профилактични мероприятия и се погрижете за себе си.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР